Özgecan'ın katilleri yalnızca o üç cani değil!

Özgecan

Mersin'in Tarsus ilçesinde canice katledilen Özgecan için ülkenin dört bir yanında tepkiler dinmeden devam ederken, şehrimizin tanımış avukatlarından, Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Aday Adayı Abdullah Pekgöz, Özgecan'ın katilleri yalnızca o üç

İNSAN OLAN HİÇ KİMSE BU KONUYA DUYARSIZ KALAMAZ

İnsan olan hiç kimsenin bu konuya duyarsız kalamayacağını ifade eden Avukat Abdullah Pekgöz, “Melek kızımız Özgecan`ın, insan artığı katillerce, hunharca hayatını elinden almalarını lanetliyorum. Bu elim olay üzerine yüreğinde azıcık da olsa insan sevgisi taşıyanlardan tutun tüm ülkemiz halkı, sivil toplum kurum ve kuruluşları, sanat camiası, kadınıyla, erkeğiyle ayağa kalktı. Gösterilen tepkiler az bile. Ancak sorumlular sadece üç cani mi?” diye sordu.

BASİT BİR CİNAYET OLARAK ELE ALINAMAZ

Bu denli bir caniliğin basit bir cinayet olarak ele alınamayacağını vurgulayan Pekgöz, bu boyuttaki bir caniliğin sorumlusunun yalnızca üç kişi olamayacağını belirtti. “Ülkeyi idare edenler, eğitim camiası, görsel-yazılı basın, televizyonlar, akiller, üst akıllar, bizler, sizler sorumluluğunuz, sorumluluğumuz ne olacak?” diye soran Pekgöz, son yıllarda kamuoyunda oluşan kadın bakış açısını da eleştirdi.

HERKESİN SUÇU VAR!

“Annesinin diz üstünden tahrik olan, 9 yaşındaki çocuğun evlenmesi caiz diyen, hamileler sokağa çıkmasın diyen, kızlar da mini etek giymesin diyen, en iyi kariyer annelik diyen zihinlerin hiç mi suçu günahı yok?” diyen Pekgöz, “Ya televizyonlar? Sabahtan öğleye kadar yemek programları, öğleden akşama kadar evlendirme programları, akşamdan geceye kadar ‘Bu Tarz Benim’ türü programlar. Üstelik bu programlar reyting rekorları kırıyor” şeklinde tepkisini ortaya koydu. Böyle bir olayın yaşanmasında anne ve babaların da büyük kusuru olduğunu kaydeden Avukat Abdullah Pekgöz, “Çuvaldızı kendimize batırma zamanı gelmedi mi? Özgecan, mekânın cennet, yattığın yer nurlarla dolsun” diye konuştu



adem ile havva
18.02.2015 23:16:11
Sayın Abdulla beyin adı MHP milletvekili adayları arasında geçmekte. Aday olursa hayırlı olsun derim fakat bazı söylemlere devam ederse MHP Kırıkkaleden en az 2 vekil hayal olduğu gibi 1 vekil bile alamaz. Dostça söylüyorum altında ard niyet aranmasın.

1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ